اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

ترامپ: ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را به تعویق می‌اندازم

ترامپ: ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را به تعویق می‌اندازم رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد در روز تحلیف خود با صدور یک فرمان اجرایی، ممنوعیت فعالیت شبکه اجتماعی تیک‌تاک در آمریکا را به تعویق می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده امروز (یکشنبه) گفت پس از ورود به کاخ سفید یک فرمان اجرایی صادر می‌کند که تعطیلی شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» در ایالات متحده را موقتاً به تعویق می‌اندازد.

تیک‌تاک که تقریباً نیمی از آمریکایی‌ها را مجذوب خود کرده و به کسب‌وکار‌های کوچک قدرت داده است، تا امروز فرصت داشت که به دلیل نگرانی‌های امنیتی در واشنگتن، روابط خود را با شرکت مادرش در چین قطع کند. کاربران این شبکه اجتماعی محبوب در آمریکا اعلام کردند که از صبح امروز به وقت محلی امکان دسترسی به تیک‌تاک را ندارند.

به گزارش آسوشیتدپرس، ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» گفت پس از ورود به کاخ سفید در روز دوشنبه، به شرکت مادر تیک‌تاک در چین فرصت بیشتری می‌دهد تا یک خریدار مناسب در آمریکا پیدا کند، اما اگر در این بازه زمانی هم تیک‌تاک از کنترل شرکت چینی خارج نشود، فعالیت آن در آمریکا برای همیشه ممنوع خواهد شد.

شرکت‌های گوگل و اپل که نگران مواجهه با اقدامات تنبیهی از سوی دولت آمریکا بودند، از صبح امروز برنامه تیک‌تاک را فروشگاه‌های دیجیتال خود حذف کرده‌اند. با این حال، ترامپ اعلام کرد هیچ شرکتی که به تداوم فعالیت تیک‌تاک کمک کرده را تنبیه نخواهد کرد.

گرچه شرکت مادر تیک‌تاک اعلام کرده که شعبه آمریکای این شبکه اجتماعی را به فروش نخواهد گذاشت، اما ترامپ در پیام خود اعلام آمادگی کرد که در صورت فروش ۵۰ درصد از سهام تیک‌تاک به آمریکا، این شبکه اجتماعی امکان ادامه فعالیت خواهد داشت. با این حال، ترامپ اعلام نکرد که منظورش دولت آمریکاست یا شرکت‌های خصوصی آمریکایی.

او در این پیام نوشت: «با انجام این کار (کسب ۵۰ درصد سهام) ما تیک‌تاک را نجات می‌دهیم، آن را تحت کنترل نگه می‌داریم و به آن اجازه می‌دهیم که ادامه دهد. بدون تایید ایالات متحده، تیک‌تاکی در کار نخواهد بود، اما در صورت تایید ما، ارزش آن صد‌ها میلیارد دلار و شاید تریلیون‌ها دلار خواهد بود.»/ ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ تیک تاک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار